Demre-Kaş-Kalkan duble yolu projesinin hayata geçirilmemesi için Demre ve Kaş İlçelerinde tepki toplantıları ve basın açıklamaları yapıldı.

KAŞ'TA 20 ŞUBAT PERŞEMBE GÜNÜ ELEKTRİK KESİNTİSİ KAŞ'TA 20 ŞUBAT PERŞEMBE GÜNÜ ELEKTRİK KESİNTİSİ

   CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı projesiyle ilgili olarak yaptığı konuşmada;" Antalya'mızın değerlerinin yok edilmesine karşı mücadelemizi sürdürmeye devam ediyoruz.

Önce şunu söyleyelim ki ihtiyaç olan Yatırım varsa karşı çıkmayız destek oluruz.

Ancak hatalı projelerle vatandaşlarımızın evini yıkan, seralarını ekili alanlarını yok eden, çok büyük miktarlarda Tarım topraklarını,ormanlık alanları, zeytinlikleri, meraları yok eden, su kaynaklarını kurutacak, tarihi eserleri tahrip edecek projelere de karşıyız.İşte büyük zararlara yol açacak Demre-Kaş-Kalkan Devlet yolu olarak planlanan proje yıkım projesidir.

Bugün Belediye Başkanımız Fahri Duran, İlçe Başkanımız Mete Hakan Caner, Kadın Kolları Başkanımız Melek Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanımız Alp Coşkun ve vatandaşlarımız ile birlikte ilk toplantımızı Demre'de Köşkerler mahallesinde gerçekleştirdik. Bizler örgütümüz olarak ve Belediyemiz olarak halkımızın yanında mücadeleye sonuna kadar devam edeceğiz."Dedi.

Editör: ADEM AYDIN