KAŞ

CHP KAŞ DELEGELERİ DEĞİŞİME EVET DEDİ

   Geçtiğimiz hafta 4-5 Kasım Cumartesi ve Pazar günü iki gün yapılan CHP 38.Olağan Genel  Kurul toplantısına  katılan Cumhuriyet Halk partisinin delegeleri ilk gün Genel Başkanlık seçimine katıldı.

   Seçimin ikinci turunda 812 oy alan Özgür Özel 536 oy alan Kemal Kılıçdaroğlu'nun önüne geçerek 13 yıllık genel başkanlık koltuğunu bıraktırmak  zorunda kaldı.

 Cumhuriyet Halk Partisinin Kaş delegesi Değişimden yana oy kullanarak "Yüzyılın  Değişimi  Değişimin  Yüzyılı "  slagonu ile Genel Başkan Adayı Özgür Özeli destekleyerek kendisi  2.turda 276 farkla  Cumhuriyet Halk Partisinin 8. Genel başkanı oldu.

Partinin 2.günü Parti Meclisi ve Disiplin Kurulu Üyeleri seçildi. Antalyadan Şengül Yeşildal Parti Meclisine, Deniz Demiröz Disiplin Kurulu Üyeliklerine seçildiler.

    CHP Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan yaptığı açıklamada;" İkinci yüzyılın ilk seçiminde  Değişimi ve yenilenmesi kedine şiar edinmiş Cumhuriyet Halk Partisinde yeni bir süreç başlattık. Tabanın sesini ve isteklerini duyurarak parti üst düzeyinde ses getirerek yeni bir süreci başlattık. Bu süreçte yenilenme ve değişim ile önce partimizin içerisinde ve ülke genelinde değişim ve yenilenme rüzgarını inşallah  önümüzde yapılacak Yerel seçimlerde Kaş İlçemizde de yapmayı arzu ediyoruz. Bu istek ve arzumuzla parti içinde yeni  sinerji yakaladık. Bu enerjiyi Yerel seçimlere taşıyıp  yansıtarak hep birlikte Kaş Belediyesini alarak başaracağız." Dedi.