CHP Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan seçim çalışmalarına başladı.

   Cumhuriyet Halk Partisi tarafından 8 Kaş Belediye Başkan Aday Adayı içinden Erol Demirhan'ın aday gösterilmesi üzerine başkan adayı Demirhan seçim çalışmalarına Gömbe Mahallesi'nden başladı. Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan seçim çalışmalarına Gömbe ziyaretiyle stard verdi.

Başkan adayı Demirhan Cumhuriyet Halk Partisi Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte seçim gezisisi çalışmaları kapsamında Gömbe Mahallesi ziyaretinde  vatandaşlarla ve esnafla biraraya geldi. Başkan adayı Demirhan vatandaşlarla ve esnafla sohbet ederek, destek istedi.

SÜT KARDEŞLER CUMA GÜNÜ ( BUGÜN) KAŞ'TA SAHNELECEK SÜT KARDEŞLER CUMA GÜNÜ ( BUGÜN) KAŞ'TA SAHNELECEK

Cumhuriyet Halk Partisi Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan yaptığı açıklamada;" Cumhuriyet Halk Partisi Kaş Belediye Başkan adayımız Erol Demirhan'la birlikte partimizin Kaş Belediye Başkan aday adaylarımızdan Adil Arslan ve Yusuf Ulaş Akçay önceki dönem meclis üyemiz Hasan Gökkaya, geçmiş dönemde Kaş Belediye Başkan Adayı ve emekli öğretmen Tuncer Tezcan hocamızı ziyaret ettik. Daha sonra Gömbe Mahallemize esnaf ve pazar yeri ziyareti yaptık. Kaş'ta sıkmadık el bırakmayacağız. Kaş için değişim vakti. Kaş'ta değişim şart." Dedi.

Editör: ADEM AYDIN