Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının dünya genelinde yardıma muhtaç insanlara el uzatmak amacıyla ‘Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’ kampanyasına destek veren Kaş İlçe Jandarma Komutanı  Binbaşı Ali Erol, kendisi ve eşi adına 2 adet vekaletle kurban bağışında bulundu.

Türkiye Diyanet Vakfı Kaş Şubesi Başkanı ve Kaş İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu'na vekaletle kurban bağışını yapan Binbaşı Erol, Türkiye Diyanet Vakfı'nın İlçede yürütmüş olduğu faaliyetler için teşekkür etti.

AKŞEHİR SPORLA 1-1 BERABERE KALAN  KAŞ KINIK SPOR MADDİ DESTEK İSTİYOR AKŞEHİR SPORLA 1-1 BERABERE KALAN  KAŞ KINIK SPOR MADDİ DESTEK İSTİYOR

Kaş İlçe Müftüsü Müftü Topaloğlu " Yurtiçinde 11,750 ₺ Yurdışında ise 4.750 ₺ olan vekaletle kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşları Türkiye Diyanet Vakfının "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" kampanyasına destek olmak için Din görevlilerine ve Müftülüğe davet etti.

Kurban bağışını teslim alan ve bağış makbuzunu Binbaşı Erol'a teslim eden Müftü Topaloğlu, yapılan bağışlar nedeniyle kendilerine teşekkür etti.

Editör: ADEM AYDIN