Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu,Kumluca Belediyesinin kuruluşunun 70.yılı etkinlikleri kapsamında Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezinde belediye personellerine eğlence programı düzenledi.Belediye personelleri, KUMGENÇ Orkestrası konseri, Kumluca Belediye Tiyatrosu oyuncularının sergilediği Kız İsteme Oyunu ve eğlenceli etkinliklerle keyifli zamanlar geçirdiler.

Kumluca Belediyesi 70.Yıl Röportajları Büyük Beğeni Topladı

Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’nun Kalkınan Kumluca’yı inşa ettiği ve Kumluca’ya kazandırdığı birçok önemli projeyi anlatan ve Kumluca Belediyesi’nin kuruluşunun 70.yılı dolayısıyla Başkan Köleoğlu’ndan duydukları memnuniyeti ifade eden Kumlucalılarla gerçekleştirilenröportaj videoları büyük beğeni topladı.

‘Büyük Aile Olmanın Sevincini Sosyal Belediyecilikte Marka Kent Kumluca’mızda Birlikte Yaşıyoruz’

Başkan Köleoğlu:‘Sosyal Belediyecilikte Kumluca Belediyemizi Marka haline getirip aile olabilmenin gururunu gösterdiğiniz için Kumluca Belediyemizde görev yapan tüm emekçi kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bu bir örnek olmaktır. Bu örneği de Kumluca Belediyesi gerçekleştiriyor. Biz büyük bir aileyiz. Cumhuriyetimizin 100.yılında, Atatürk’ümüzün göğsümüzdeki sevgisiyle beraber bir başarıya imza atma duygumuz, bir hayalimiz vardı. Bugün Cumhuriyetin 100.yılında sizlerin karşısına Kumlucalı Büyük Ailemizin desteğiyle çıkabilmeyi başardık. Göreve gelir gelmez birlik olduk. Bugüne kadar en büyük başarıyı, insanların sokakta yürürken yüzlerinin güldüğü dönemi hep beraber yaşadık. Biz bu döneme Büyük Ailemizle birlikte adımızı altın harflerle yazdırdık.

Yaşadığımız zorlu süreçlerde göreve gelir gelmez büyük bir hareketi başlattık. Belediyemize bir taraftan yeni araçlar temin ettik. Bir taraftan yeni müdürlükler kurduk.Büyük bir değişim hareketi başlattık. Kumluca Afet Merkezi (KUMAFET)kurduk. Bugün Türkiye’nin en iyi afet koordinasyon merkezleriyle aynı seviyede içeriğe sahibiz. 10.000 insana aynı anda sosyal hizmet veren Aşevimizi kurduk. Kumluca tarihinde yaşadığımız o büyük salgında hepimizin büyüklerinin yaşadığı evin o tahta kapısına vurup ben geldim dedik. Kumluca’mızın 70. Kuruluş yaşını kutluyoruz. Bu süreçte hizmetleriniz için, yolda giderken insanlarımızın Belediyemiz burada, Belediye Başkanımız burada cümlelerini duyduğumuz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Atamızın da dediği gibi İleri daima İleri.’’dedi.

MİGREN HASTALIĞI TÜRKİYE'DE EN ÇOK 50 YAŞ ALTI ERİŞKİNLERDE GÖRÜLÜYOR MİGREN HASTALIĞI TÜRKİYE'DE EN ÇOK 50 YAŞ ALTI ERİŞKİNLERDE GÖRÜLÜYOR

Editör: ADEM AYDIN