AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Demre’de dolu yağışından zarar gören  çiftçileri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu geçtiğimiz hafta Demre ilçesinin Beymelek Mahallesindeki yaşanan yoğun dolu sonrası zarar gören çiftçileri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

ÇİFÇİMİZE DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ.

Ziyaret sonrası açıklama yapan AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu: “Geçtiğimiz hafta Demre ilçemizde yoğun bir dolu yağışı oldu. Beymelek mahallemizde  yaklaşık 180 dönümlük alanda zarar meydana geldi. Öncelikle çiftçilerimize geçmiş olsun diliyoruz. Zarar gören çifçilerimize destek olmak için elimizden geleni yapacağız, çiftçimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bugün zarar gören çiftçilerimize hem geçmiş olsun dileklerimizi ilettik hem de Demremizin farklı noktalarında üretime devam eden çiftçilerimizle pazarlama ve üretim  süreçleri üzerine istişarelerde bulunduk.“ 

SEVGİLİLER GÜNÜ KONSERLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ SEVGİLİLER GÜNÜ KONSERLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Milletvekili Atay Uslu, zarar gören mahalle ziyaretinin sonrasında, ürün hasadında olan çiftçilerle de görüşerek,  kolaylıklar ve bereket diledi.

Antalya Milletvekili Atay Uslu’ya ziyaretlerinde Ak Parti Demre İlçe Başkanı Mehmet Kaya ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Editör: ADEM AYDIN