DÜNYA BOCCE ŞAMPİYONASI KEMER’DE DÜZENLENECEK DÜNYA BOCCE ŞAMPİYONASI KEMER’DE DÜZENLENECEK

   Antalya Korkutelililer Derneği (ANTKORDER) Yönetim Kurulu ve bazı dernek üyeleri, Adnan İmirgi Başkanlığında Vali Hulusi Şahin’i ziyaret ettiler.. Vali Şahin tarafından oldukça sıcak ve samimi karşılanan heyetin ziyaretindeki derin sohbetin konusu, ilçenin tarımdaki başarısı üzerinde yoğunlaştı.
   Antalya'nın Korkuteli ilçesinin ülke tarımında önemli bir yer tuttuğunu ve örnek  teşkil ettiğininin altını çizen Vali Şahin, yöre halkının sebze, meyve ve mantar üretiminde tam bir başarı hikayesi  yazdığını söyledi.
10 KORKUTELİ OLSA ÜLKE TARIMI ÜRETİM REKORLARI KIRAR
Korkuteli ilçesinin tarım, hayvancılık ve süt ürünlerindeki başarılı faaliyetlerini Türkiye'ye örnek gösteren ve övgüyle söz eden Vali Hulusi Şahin, "Ülkemizde 10 tane Korkuteli şehri olsa tarımda üretim rekorlar kırarız" dedi.
   Bölgedeki gelişmeleri yakında takip ettiğini belirten Vali Şahin, sera yapımlarının orantısız bir şekilde artmasına dikkat çekti ve, su sıkıntısı nedeniyle yeni seralar yapılmasına sınırlama getirilmesi gerektiğini söyledi.
EYLÜL'DE KORKUTELİ ZİYARETİ DAVETİ
Randevu daveti için Vali Şahin'e teşekkür eden Dernek Başkanı Adnan İmirgi, Antalya’nın her konusuyla yakından ilgilenen ve sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımları nedenlyle takdirlerini iletti. 
   Vali Şahin'i, patatesiyle ünlü Taşkesiğ'inde Eylül ayında yapılacak hasat etkinliğine davet eden Başkan İmirgi, Şahin'den olumlu cevap aldı. Yapılan her üretimin ülkemiz için çok değerli olduğunu ifade eden Vali Şahin, kendisine yapılan hasat davetine seve seve katılacağını söyledi.
YELTEN TARHANASI HEDİYE EDİLDİ
Ziyarete eli boş gelmeyen ANTKORDER Başkanı Adnan İmirgi, ziyaret sonrası Vali Şahin'e, coğrafi tescilli Yelten Tarhanası ve Büyükşehir Belediyesi Toptancı Halller Şube Müdürü Osman Yılmaz'ın hazırladığı yöreye özgü özel meyve sepeti hediye etti. İmirgi, bir yanında Türk Bayrağı, diğer yanında üzerinde  derneğin logosu bulunan bayrak hediye etmeyi de ihmal etmedi.
   ANTKORDER heyetini ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Şahin, hediyeler için Başkan İmirgi'ye teşekkür etti.
   Son derece yararlı geçen ziyarete Başkan Adnan İmirgi ile birlikte Cevat Alp, Nazif Alp, Özcan Sucu, Bayram Ali  Çeltik, Funda Yörük, Kenan Yavuz, Osman Yılmaz, Bekir Çavuşoğu, Ziya Karakaya, Recep Şahin,  Şaban Taç, Süleyman Tunç, Emel Aktaş, ve Mustafa Sezgin katıldı.

Editör: ADEM AYDIN