ANTALYA YENİ BİK MÜDÜRÜ İDRİS CİRİT GÖREVE BAŞLADI

   Basın İlan Kurumu Antalya Müdürü İdris Cirit, göreve başladı. Yeni müdür Cirit, basın mensupları için mesaj yayınlayarak, “Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Antalya’da görev yapacak olmanın gurur ve heyecanı içerisindeyim” sözlerine yer verdi.

   Basın İlan Kurumu Antalya Müdürü İdris Cirit, göreve başladı. Cirit, basın mensupları için mesaj yayınlayarak, şu sözlere yer verdi: “Gazetelerimizin ve İnternet Haber Sitelerimizin Değerli Yetkilileri ve Kıymetli Basın Mensubu Arkadaşlarım; Basın İlan Kurumu Manisa Müdürlüğü’nde görev yapmakta iken, Genel Müdürlüğümüzün takdir ve tensipleri ile Antalya Müdürü olarak görevlendirilmem dolayısıyla 12 Ağustos 2024 tarihinden itibaren görevime başlamış bulunmaktayım. Şahsımı bu göreve layık gören başta Kurumumuz Genel Müdürü Cavit Erkılınç olmak üzere değerli yöneticilerimize şükranlarımı arz ederim.

ÜNİVERSİTEMİZİN GURUR OLDULAR ÜNİVERSİTEMİZİN GURUR OLDULAR

GURUR VE HEYECAN İÇERİSİNDEYİM"

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Antalya’da görev yapacak olmanın gurur ve heyecanı içerisindeyim. Görev bölgemiz içerisinde yer alan Pamukkale’si, Tekstili, termali ve Horozu ile Meşhur Denizli, Salda gibi önemli gölleri bünyesinde barındıran doğal güzellikleri ile meşhur Burdur ve Güller Şehri Isparta İllerimize de hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşamaktayım. Göreve başlarken

emaneti devraldığımız İl Müdürümüz Sayın Nedim Engin’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

BASINA KATKI

Kurumumuz Kamuya ait resmi ilan ve reklamların fikir ve içtihat farkı gözetmeden gazete ve internet haber sitelerinde yayınlatmak sureti ile basınımızı sübvanse ederken; doğru ve nitelikli habercilik yapılması için  her zaman basınımıza katkı sunmaya devam edecek olup sağlıklı doğru bilgilendirmelerde bulunan nitelikli yayınların haklarını her zaman koruyacaktır. Kurum olarak mevzuatına uygun her iş ve işlemde yerel basınımızın yayında yer alacak, Bölgemize yeni katılan İllerimiz ve güçlenen Kurumsal yapımızla birlikte yolumuza devam edeceğiz.

ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞMA

Uzun yıllar Müdürlüklerimiz bünyesinde görev yapmanın vermiş olduğu avantaj ile çözüm odaklı çalışarak gazetelerimizin ve İnternet haber sitelerimizin sorunlarına hızlı ve doğru çözüm üreterek gelir artırıcı bir performans sergilemeyi kendimize düstur edineceğiz. Görev süremiz boyunca mesai arkadaşlarımız ile birlikte daha çok hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağız."

   KAYNAK: BİK / BÜLTEN

Editör: ADEM AYDIN