AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ve Milletvekilleri Memur Sen’i ziyaret ederek Antalya’daki memurların sorunları ve talepleri hakkında istişarede bulundu.

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Ethem Taş ve AK Parti Kepez İlçe Başkanı Mehmet Çivik, Memur Sen Antalya Temsilcisi Eyüp Bülent Miran ve Kepez Eğitim Bir Sen İlçe Temsilcisi Mahmut TayarYetük’u ziyaret etti.

Ziyarette konuşan AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Memur-Sen’in bugün 1 milyonu aşkın üyesiyle ülkemizin en büyük konfederasyonu olarak büyük ve güçlü Türkiye davasına omuz verdiğini,İdeolojik sendikacılıkla arasına mesafe koyan Memur-Sen’in milli iradenin güçlendirilmesi yönünde atılan her türlü adımı da desteklediğini söyledi. Çetin, yeni eğitim öğretim döneminde tüm eğitim camiasına başarı dileklerinde bulundu.

Memur Sen Antalya Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Eyüp Bülent Miran da nazik ziyaretlerinden ötürü AK Parti heyetine teşekkür etti. Antalya’nın eğitim sektöründeki konumu hakkında bilgi veren ve ayrıca eğitim çalışanlarının taleplerini ileten Başkan Miran, eğitimde kalitenin arttırılması noktasında eğitim çalışanlarının şartlarının daha iyi hale getirilmesinin önemine vurgu yaptı. Miran sözlerini şöyle sürdürdü:  “Eğitimde ortaya konulan hedefleri gerçekleştirmek için sağlam adımlar atmasının yanı sıra, köklü sorunlara kalıcı çözümler getirmesi gereken Millî Eğitim Bakanlığı’nın bu süreçte her anlamda sürdürülebilir politikalar benimsemesi, belirleyeceği politikalar öncesinde eğitimin paydaşlarıyla istişare etmesi, sorunların çözümü için önemli ve gereklidir

“Öğretmenlerin ve eğitim camiasının beklentisi, öğretmenlerin özlük haklarının tanımlanması ve geliştirilmesi; ekseninde bir meslek kanununun hayata geçirilmesidir.Eğitim-öğretim hizmeti esnasında veya verilen eğitim öğretim hizmetinden kaynaklanan nedenlerle eğitim çalışanlarına karşı cebir, şiddet veya tehdit kullanan kişilere caydırıcı cezalar verilmelidir” diye konuştu. Başkan Miran ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, AK Parti heyetine siyasi çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.

KEPEZ BELEDİYESİ BURS BAŞVURULARINDA SON GÜN: 20 EYLÜL KEPEZ BELEDİYESİ BURS BAŞVURULARINDA SON GÜN: 20 EYLÜL

Editör: ADEM AYDIN