Kaş'ın Sarıbelen Mahallesi'nde yaşayan 100 yaşındaki Ayşe Aydoğdu nine ilk defa doğum gününü kutladı.

  Kaş İlçesinin Sarıbelen Mahallesinin en yaşlısı olan 100 yaşındaki Ayşe Aydoğdu ninenin ilk yaş gününü Mahalle Muhtarı Mevlüt Küçükkaya ve köylü vatandaşlar sürpriz yaparak kutladılar.

   Kaş İlçesinin Sarıbelen mahallesi Muhtarı Mevlüt Küçükkaya yaptığı konuşmada;" Sarıbelen Mahallemizde yaşayan mahallemizin en yaşlısı Ayşe Aydoğdu nenemizin 100'üncü  yaş gününü kutladık. Kaş Kaymakamımız Sayın Tevfik Kumbasar'da katılacaktı. Ama yoğun programından dolayı katılamadı.

Nenemizin bugün mutluluğunda bizlerle olan köylü vatandaşlara, köyümüzün hocalarına ve Kalkan Nur Pastanesine'de teşekkür ederim."Dedi.

   Sarıbelen Mahallesinin  ( Köyünün) en yaşlısı Ayşe Aydoğdu nine ise yaptığı konuşmada;" Nüfus Cüzdanında 100 yaşında yazıyor. Ama yaşım daha da büyük. Sarıbelen Köyünde Köyde yaşadığı için eskiden köyden Kaş İlçesine gitmek çok zordu. Anadan doğma yaşım 100 yaşımdan Daha da büyük. 100 yaşıma gelene kadar şimdiye kadar daha önce hiç yaş günümü  kutlamadım. Benim gibi yaşlılar Doğum günü kutlamasını hiç bilmeyiz. Allah sizlerede doğum günü kutlamayı nasip etsin göstersin." Dedi.

1923 KAŞ SPOR'DAN KEPEZ SPORA TRANSFER 1923 KAŞ SPOR'DAN KEPEZ SPORA TRANSFER

Editör: ADEM AYDIN