CHP Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan büyük bir coşkulu araç konvoyuyla seçim mitingi düzenledi.

   Cumhuriyet Halk Partisi Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan, Cumhuriyet Halk Partisi Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, İYİ Parti eski Antalya Milletvekili ve eski Antalya Belediye Başkanı Hasan Subaşı, eski Kaş Belediye Başkanları Musa Bilgiç, Abdullah Gültekin, eski Kalkan Belde Belediye Başkanı ve eski Kaş Belediye Başkan Adayı Saim Karakurt, CHP eski İlçe Başkanı Süleyman Özer, CHP Kaş İlçe yönetim kurulu üyeleri, Kaş Belediye Meclis Üyeleri, adayları, vatandaşlar ve partililerden oluşan araç konvoyu mitingi Kınık ve Ova Mahallesinden startla hareket etti.  Uzun ve büyük bir coşkulu araç konvoyuyla meşaleler, marşlar ve şarkılar eşliğinde Yeşilköy, Kalkan Mahallesinden geçerek, ilçenin Çerçiler Mevkiinde meydanda sona eren araç konvoyu mitingi meydanı dolduran coşkulu kalabalıkla beraber vatandaşlarla buluştu. 31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Yerel seçim çalışmaları kapsamında yapılan gezi ve ziyaretler kalabalık uzun ve büyük bir araç konvoyuyla yapılınca adeta seçim mitingine dönüştürdüler.

  Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan yaptığı konuşmada;" Yapacaklarımızı vaad etmiyoruz Söz veriyoruz. Vaadlerin değil Sözümüzün eriyiz. Biz reklamla fregman gelmiyoruz. Hizmet için geliyoruz. Sizlerin temiz oylarıyla Kaş Belediye Başkanı olacağım.1 Nisan Kaş'ın demokrasi bayramı olacak. 1Nisan'da Kaş'a bayram gelecek. Kaş’ın bir ucundan öbür ucuna uzanan konvoyda, vakit veya soğuk demeden eşlik eden hemşehrilerimize teşekkürler. Sağ olun, var olun! Kaş İlçesinin Çerçiler Mevkiinde buluşmamızda, eski dönem Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Devrim Kök, eski Milletvekili ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Hasan Subaşı, eski dönem Kaş Belediye Başkanları Abdullah Gültekin, Musa Bilgiç, eski Cumhuriyet Halk Partisi Kaş İlçe Başkanı Süleyman Özer ve eski Kalkan Belde Belediye Başkanı ve eski Kaş Belediye Başkan Adayı Saim Karakurt bizlere eşlik etti. Yolumuz açık olsun Kaş!."Dedi.

KAŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI EROL DEMİRHAN'DAN KINIK PAZAR ZİYARETİ

   CHP Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan beraberindeki heyetle Kaş'ın Kınık Pazar esnafını Ziyaret etti. Cumhuriyet Halk Partisi Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan, CHP Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, Antalya Muratpaşa Belediye Başkan Adayı ve mevcut Başkan Ümit Uysal, Kaş Belediye Meclis Üyeleri ve adayları Kınık Mahallesini ziyaret etti. Kınık Mahalle ziyaretinde esnaf ve vatandaşlarla seçim sohbetleri ederek, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Yerel seçimlerde destek istediler. Daha sonra Geleneksel Kınık Pazarına ziyarette bulunarak pazar esnafı ve haftalık ihtiyaçlarını karşılamak için pazara gelen vatandaşlarla sohbet ederek bilgi alışverişinde bulundular.

KAŞ İSLAMLAR MUHTARINDAN KERMESE DAVET KAŞ İSLAMLAR MUHTARINDAN KERMESE DAVET

   Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan yaptığı konuşmada;" Muratpaşa Belediye Başkanımız Sayın Ümit Uysal ve Cumhuriyet Halk Partisi Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, Kaş Belediye Meclis Üyeleri ve adayları ile Geleneksel Kınık Pazarını ve esnaf ziyareti yaptık. Ziyareti ve Desteği İçin Ümit Başkanımıza teşekkür ediyorum."Dedi.

Editör: ADEM AYDIN